Kontakt

sea-931166_1280Här kan du kontakta oss för att dela med dig av dina hälsotips eller ställa frågor. Vi vill att fler svenskar ska upptäcka Thailand och de fantastiska möjligheterna att kombinera en skön semester med hälsovård. Att inspirera till välbefinnande och att inspirera människor till att vårda sin kropp och själ är mycket viktigt för oss.

Redan har många svenskar upptäckt Thailand som turister, men alla har inte tänkt på alla prisvärda sjukvårdstjänster och tandvårdstjänster som landet har att erbjuda. Ibland förekommer den förutfattade meningen att hälsovård i Thailand skulle hålla låg kvalitet. En anledning till detta är antagligen de billiga priserna. Det kan vara svårt för en svensk att acceptera att det går att få likvärdig vård som i Sverige när det inte ens kostar hälften så mycket. Därför är det viktigt för oss att få hjälp att sprida information och kunskap om hälsoresor och medicinsk turism till Thailand.

Inom thailändsk kultur är det naturligt med själavård och meditation. Det beror till stor del på Buddhismens starka ställning. Det är ett område där svenskar har särskilt mycket att utforska och lära sig. När man lever ett stressigt och intensivt liv är det lätt att gå in i väggen. Svenskar har mycket att vinna på om de tar till sig mer av den thailändska livsfilosofin. Om du har rest till Thailand och förändrat din livsfilosofi vill vi gärna att du hör av dig.

Det finns åtskilliga västerlänningar som har valt att slå sig ner i Thailand för gott på grund av att de trivs oerhört bra med livet. Man behöver inte bli en munk och bo i ett skogstempel, utan även mindre förändringar som att då och då meditera och lyssna till sitt inre kan göra stor skillnad i vardagen. I slutändan eftersträvar alla människor att må bättre och bli lyckligare. Vägen till ökat välbefinnande kan ligga i Thailand.